Strongest Version Platinum

Kroon_Geel
Kroon_Geel
Kroon
Dit is het vervolgprogramma. Wanneer je het DIAMOND-programma hebt doorlopen is dit het programma wat ervoor gaat zorgen dat je gecontroleerd meer zelfstandig aan de gang gaat met trainen. In het eerste traject heb je een switch gemaakt en ligt er een fundament. Vanuit hier kun je doorbouwen aan een krachtig leven.

Wanneer jij zelf al regelmatig traint en op een bepaald niveau zit is er een optie om direct te starten met het PLATINUM traject. Dit is afhankelijk van de beginsituatie en het gekozen doel.

Inhoudelijk ziet het traject er als volgt uit:

1x per week 60 min Coaching

Dit uur gaat zoveel impact maken dat jij de uren buiten het traject om gaat doen wat nodig is voor jouw gestelde doel.

Tijdens deze gesprekken komen je zogenoemde ‘’blind spots’ naar boven. De dingen die je zegt of doet waarvan je niet weet dat je ze niet weet. Een voorbeeld hiervan is onbewust jezelf omlaag praten en of om de vraag heen draaien als het iets te persoonlijk wordt. Deze gesprekken zullen zeer confronterend/onaangenaam zijn EN precies geven wat jij nodig hebt om te groeien als persoon. Buiten de blindspots krijg je ook direct toepasbare tools mee waar je mee aan de slag kunt. Het is een wekelijks reflectie moment waar je kunt bijsturen daar waar nodig. Buiten dat er gecoacht wordt op wie jij moet zijn om het gestelde doel te bereiken, begeleiden wij jou ook als het gaat om voeding & ontspanning. Er zullen meerdere elementen aangeraakt worden om het resultaat wat jij voor ogen hebt binnen te halen.

1x per week 60 min Trainen

Tijdens deze trainingen gaan wij het fundament leggen in je lijf. Wij starten dan ook met een fysieke meting. Vanuit hier kunnen wij een beginsituatie vaststellen om vanuit daar een plan op te stellen met als doel het vergroten van de belastbaarheid. Wanneer deze basis er ligt kunnen wij grenzen op gaan zoeken op een veilige manier. Hoe de trainingen er uit zien is volledig afhankelijk van het door jou gekozen doel.

Elke training is anders omdat variatie heel belangrijk is om het uitdagend te houden voor je lichaam en geest. Je weet dus ook nooit wat je te wachten staat. Dit is meteen een mentale test.

Wij nodigen jou uit om een beslissing te maken. Je huidige manier van doen achter te laten en de deuren naar de sterkste versie te openen.

Alles begint bij een beslissing.

1
2
3
4
5
Bekijk onze gratis content op Instagram/Youtube
Plan een vrijblijvende intake in
Leg het fundament met het Diamond programma
Groei door naar het Platinum programma
Wees de sterkste versie en blijf deze ontwikkelen met het Gold programma
Geef mij 100% en krijg 200% terug.Je krijgt de real deal, geen bullshit, geen coach die met je meelult, je krijgt dat gene wat JIJ nodig hebt om je doelen te bereiken, de sterkste versie van jezelf te worden en een passievol bestaan te leven.