Strongest Version Diamond

Kroon_Geel
Kroon_Geel
Kroon_Geel
Dit is het meest intensieve en ook het instap programma bij de Strongest Version Academy.

In de beginfase is het van belang om het fundament te leggen om vanuit een sterke fundering door te bouwen naar een goed ontwikkelde krachtige leefstijl waarbij levenskwaliteit bovenaan staat.

In dit programma gaan wij uiteenzetten wat je vertrekpunt is, waar je naar toe wilt, wat je hiervoor moet doen en moet laten maar vooral wie jij moet zijn om hier ook echt te komen.

Het klinkt misschien niet aardig maar je beste denken heeft je gebracht waar je op dit moment staat en er is een nieuw beste denken nodig om te komen bij het doel wat je voor ogen hebt. Het is jij die niet werkt. De houding die jij aan neemt staat in directe verbinding met de resultaten die je neerzet in je leven.

Hiervoor is het belangrijk om dan ook echt de diepte in de duiken als het gaat om de waarom achter het doel. Iedereen wilt wel iets alleen de vraag is of iemand ook daadwerkelijk bereid is om het werk te doen. Dit moeten wij achterhalen en vanuit hier kunnen wij een plan maken.

Dit doen wij tijdens een diagnosegesprek van 60/90minuten . In dit vrijblijvende gesprek staat impact bovenaan. Jij gaat met waarde de deur uit of je nou wel of niet besluit een traject af te nemen.

Inhoudelijk ziet het traject er als volgt uit:

1x per week 60 min Coaching

Dit uur gaat zoveel impact maken dat jij de uren buiten het traject om gaat doen wat nodig is voor jouw gestelde doel.

Tijdens deze gesprekken komen je zogenoemde ‘’blind spots’ naar boven. De dingen die je zegt of doet waarvan je niet weet dat je ze niet weet. Een voorbeeld hiervan is onbewust jezelf omlaag praten en of om de vraag heen draaien als het iets te persoonlijk wordt. Deze gesprekken zullen zeer confronterend/onaangenaam zijn EN precies geven wat jij nodig hebt om te groeien als persoon. Buiten de blindspots krijg je ook direct toepasbare tools mee waar je mee aan de slag kunt. Het is een wekelijks reflectie moment waar je kunt bijsturen daar waar nodig. Buiten dat er gecoacht wordt op wie jij moet zijn om het gestelde doel te bereiken, begeleiden wij jou ook als het gaat om voeding & ontspanning. Er zullen meerdere elementen aangeraakt worden om het resultaat wat jij voor ogen hebt binnen te halen.

2x per week 60 min Trainen

Tijdens deze trainingen gaan wij het fundament leggen in je lijf. Wij starten dan ook met een fysieke meting. Vanuit hier kunnen wij een beginsituatie vaststellen om vanuit daar een plan op te stellen met als doel het vergroten van de belastbaarheid. Wanneer deze basis er ligt kunnen wij grenzen op gaan zoeken op een veilige manier. Hoe de trainingen er uit zien is volledig afhankelijk van het door jou gekozen doel.

Elke training is anders omdat variatie heel belangrijk is om het uitdagend te houden voor je lichaam en geest. Je weet dus ook nooit wat je te wachten staat. Dit is meteen een mentale test.

Wij nodigen jou uit om een beslissing te maken. Je huidige manier van doen achter te laten en de deuren naar de sterkste versie te openen.

Alles begint bij een beslissing.

1
2
3
4
5
Bekijk onze gratis content op Instagram/Youtube
Plan een vrijblijvende intake gesprek in
Leg het fundament met het Diamond programma
Groei door naar het Platinum programma
Wees de sterkste versie en blijf deze ontwikkelen met het Gold programma
Geef mij 100% en krijg 200% terug.Je krijgt de real deal, geen bullshit, geen coach die met je meelult, je krijgt dat gene wat JIJ nodig hebt om je doelen te bereiken, de sterkste versie van jezelf te worden en een passievol bestaan te leven.