Strongest Version Gold

Kroon_Geel
Kroon
Kroon
Dit is het naloop traject. Door de maanden/jaren heen heb je een transformatie ondergaan en is de persoon die je was voor je hieraan begon niet meer te bekennen. Echter is ons lichaam een gewoontedier die snel terugschiet naar de oude staat van zijn die hij/zij als comfortabel beschouwd. Wanneer je dit volledig los laat is er een grote kans dat je met de tijd weer terug shift naar je oude zelf. Dit kan weken of maanden duren maar je zal wanneer je er niet actief mee bezig blijft teruggaan naar je oude patroon. Simpel voorbeeld. Wanneer je 20,30 of 40 jaar volgens een bepaald patroon hebt geleefd en jij de shift maakt het anders te doen voor 1 jaar. Dan is het patroon wat je jaar in jaar uit hebt gedaan nog steeds sterker ontwikkeld dan waar jij je bewust van bent. Je kunt bizar veel resultaat hebben geboekt en na een jaar nog steeds terugvallen.

Het is dan ook van belang om wekelijks een stok achter de deur te hebben en nieuwe doelen te blijven zetten. Om zo op de langere termijn steeds die grens te verleggen en te blijven ontwikkelen naar de sterkste versie. Er is namelijk geen eindpunt. Daar waar je een target hebt gehaald kun je altijd een stapje verder. De vraag in dat moment is natuurlijk altijd hoe ver wil je/ben je bereid te gaan. Stel dat je het doel bereikt hebt en je niet nog verder wilt gaan is het de kunst om deze plek voor een langere tijd vast te houden en niet af te glijden.

Inhoudelijk ziet het traject er als volgt uit:

1x per week 60 min Coaching

Dit uur gaat zoveel impact maken dat jij de uren buiten het traject om gaat doen wat nodig is voor jouw gestelde doel.

Tijdens deze gesprekken komen je zogenoemde ‘’blind spots’ naar boven. De dingen die je zegt of doet waarvan je niet weet dat je ze niet weet. Een voorbeeld hiervan is onbewust jezelf omlaag praten en of om de vraag heen draaien als het iets te persoonlijk wordt. Deze gesprekken zullen zeer confronterend/onaangenaam zijn EN precies geven wat jij nodig hebt om te groeien als persoon. Buiten de blindspots krijg je ook direct toepasbare tools mee waar je mee aan de slag kunt. Het is een wekelijks reflectie moment waar je kunt bijsturen daar waar nodig. Buiten dat er gecoacht wordt op wie jij moet zijn om het gestelde doel te bereiken, begeleiden wij jou ook als het gaat om voeding & ontspanning. Er zullen meerdere elementen aangeraakt worden om het resultaat wat jij voor ogen hebt binnen te halen.

1
2
3
4
5
Bekijk onze gratis content op Instagram/Youtube
Plan een vrijblijvende intake in
Leg het fundament met het Diamond programma
Groei door naar het Platinum programma
Wees de sterkste versie en blijf deze ontwikkelen met het Gold programma
Geef mij 100% en krijg 200% terug.Je krijgt de real deal, geen bullshit, geen coach die met je meelult, je krijgt dat gene wat JIJ nodig hebt om je doelen te bereiken, de sterkste versie van jezelf te worden en een passievol bestaan te leven.