Drie maanden lang wekelijks een uur training van Jack. Het was voor mij de eerste keer dat ik een persoonlijke trainer had waarmee ik een traject ging doorlopen. Ik heb dat als zeer prettig ervaren, omdat ik het vertrouwen had dat er tijdens de training alleen op mij gelet werd. Ik kon geen fouten maken, zonder dat deze gecorrigeerd zouden worden. Dat had ik op dit moment even nodig.

Jack is een rustige, maar wel gedreven trainer. Hij weet veel achtergrondinformatie waarom je lichaam op een bepaalde manier werkt en past deze theorie ook toe in de training. Jack keek aan het begin van elke training wat de mogelijk heden waren en paste daar de training op aan. Dit voelde erg prettig. Op het moment dat een bepaalde manier van coachen niet werkte, stopte Jack daar mee en zocht naar een andere manier van werken. Dit is echt maatwerk.

Mijn resultaten waren voornamelijk gebasseerd op het herstel van een rugblessure. Dit is gelukt. Ik ben bijna pijnvrij en de klachten zijn zeer minimaal. Het aansterken van de spieren in mijn lichaam is een proces dat nog in volle gang is, maar nu verder kan zonder de persoonelijke trainingen van Jack.

Het meest ben ik gegroeid in het zelfvertrouwen en vertrouwen in functioneren van mijn lichaam.

Het meeste heb ik gehad aan de sporttrainingen. Hierdoor was ik fysiek bezig, onder de begeleiding van Jack en kon ik in de zaal mijn oefeningen verbeteren.

De twijfels die ik in het begin had, waren ten eerste of Jack wel elke les aanwezig zou zijn of dat hij zou afmelden. Dit is niet gebeurd. De andere twijfel die ik had was of ik de training wel goed kon doorlopen zonder al te veel pijn. Dat is ook gelukt.

Dit soort trajecten zal ik alleen aanbevelen aan mensen die echt ergens voor willen gaan. De commitment die ze krijgen, moeten ze ook kunnen geven. Het type mens dat ik daarvoor zou willen omschrijven weet ik niet precies. Het zal een serieus type moeten zijn, dat een doel wil halen.

De trainingen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vond het ook zeer prettig om via de app contact te hebben. Buiten de training om, was er de mogelijkheid om advies te vragen of ervaringen te delen. Dat maakt dat het niet alleen om de trainingen in de zaal gaat, maar om het hele geheel. Alle trainingen heb ik als prettig ervaren. Jack is een nieuwgierig persoon in de mooie zin van het woord. Hij staat open voor de levens van anderen, zonder een oordeel te vellen. Dat maakt het een fijne persoonlijkheid om mee op te trekken.